Nieuws van de Linde

Weten wat en wie er speelt?

Mogen wij aan u voorstellen...

Dinsdag

Met trots stellen wij de KinderMeedenkRaad van dit schooljaar aan u voor. Kinderen zijn onze belangrijkste gesprekspartners, daarom praten we veel met ze. Eén keer per maand gaat de directeur van ons Kindcentrum in gesprek met de KinderMeedenkRaad (KMR). lees verder »

De Linde gesloten op 5 oktober i.v.m. staking

Maandag

Het is u ongetwijfeld niet ontgaan dat leerkrachten van basisscholen zich ernstig zorgen maken over de toekomst van het primair onderwijs in Nederland. Door lage salarissen en hoge werkdruk is het beroep van leraar onaantrekkelijk geworden. lees verder »

Studiedag SKOBOS

Woensdag

Op vrijdag 22 september aanstaande vindt de jaarlijkse studiedag plaats voor alle personeelsleden van SKOBOS. lees verder »

We gaan weer beginnen!

Donderdag

We gaan weer beginnen! lees verder »

Wisselmiddag: dinsdagmiddag 11 juli

Donderdag

Op dinsdagmiddag 11 juli gaan de kinderen van 13.15u tot 14.15u kennismaken met hun klas en (nieuwe) leerkracht van aankomend jaar. lees verder »

I-pads voor groep 4 t/m 8

Dinsdag

Sinds kort hebben de kinderen van groep 4 t/m 8 een I-pad tot hun beschikking op school. In groep 6, 6-7 en 7 werd er door de kinderen al aan Snappet gewerkt op de I-pad. lees verder »

Pop-up store 'De Ontmoeting' van Kindcentrum de Linde deze week geopend

Dinsdag

Bij Kindcentrum de Linde werken alle groepen met leerarrangementen. De kinderen van groep 6a en 8a zijn bezig met een pop-up store waar ze allerlei spullen verkopen, zoals bijvoorbeeld speelgoed en kleding. lees verder »